Tuesday, June 9, 2009

Lights, Camera, Action!










Precious moments during my three days working as a domestic engineer :)
This is why it is so hard for us, working mothers to be apart with our babies...and I am sure this is the reason I had a fever today, on my 1st day back to work after 6 days with my baby... Mommy missed Faaz! huhu....


By the way, Faaz turns 5 months old today...alhamdulillah. Time flies fast...we are eager to see his next progress... :)

Happy 5 months old baby Faaz!

9 comments:

MOMMAHOLICSERIES said...

comelnyer Faaz!!!!!! :)

uja said...

cute betul! muka faaz betul2 fadzil+nadia.perfect combination! :)

Nadine said...

:) thanks nuurill & uja.

uja, tp takleh lawan zayd. zayd lg encem. ade rupa pakistan...tu yg mahal! :) nnti nadia upload gamba diaorg. nk buat entry pasal painting tu tp gamba x upload lg...

min said...

kak nadia...comey gile Faaz!!! masukkan dia dlm baby contestla. kot2 dpt jadi cover pa & ma ke..arggh...guwam, guwam, guwam

p/s: teringin nk berblogging tp tak reti :(

min

Nadine said...

hi min!

hihihi, sabar min, sabar...ni kalau anak akak dpt kat min nie, sure lemas Faaz min kerjakan yea :p
hihi...

jomla min, bkn susah sgt. register je. nnti akak leh tlg. nnti kalau ade blog lemme know ye. leh akak link min :)

aunty diyana said...

ishh, geram sungguh tgk faaz lam bath tub dia tu...senyum tu yg mahal tu...

Nadine said...

hihi,tq aunty diyana...

aunty sabar ye, dh dkt dh tu. pegi beli bath tub tu kat toys r us subang parade k..insyaAllah bulan dpn leh mandikan geng Faaz pulak, sure nnti dia pun senyum lebar dpt mandi dlm bath tub nie..hihi -Faaz-

HalfBlood Princess said...

Wahhh mmg hepi faaz yer mommy jg dia...senyum, tawa n ceria je....;)

Nway, cute boy, sweet smile..guwamm aunty!

Nadine said...

hihihi, dia skang easily tickled la izu. suka main...hari tu jaga, hampir2 lupa buat keja ofis. last2 sampai midnite gakla baru siap...ahaha, takpela bkn slalu dpt chance gini kn...

awwwh, so sweet la aunty izuan nie...thanks :)