Wednesday, September 16, 2009

The Three Musketeers

Presenting,

The Three Musketeers!! :D


From left: Zayd, Muhammad Faaz Naqi & Irfan Hayy.

This is the nicest photo that I managed to snap so far. Want know how hard it was for me to get the three of them sitting together?


Watch these photos below...




Hihi...They are the third generation of Abdul Kadir's family. Three more boys and one futsal team can be formed :P They are the precious gems that will make house number 2A "alive" whenever the three of them are around :) Hayy, the eldest of the clan is outspoken, cheeky and loud. Zayd, who will turn 2 years old next month is a shy boy, very quite, but giggles a lot. Faaz, the latest addition is jovial and babbles a lot nowadays :P

Oh, I can't wait to see future addition to this clan. Girls, perhaps? :)


p/s: Ape lagi Uja, silalah tambah lagi ahli keluarga En. Faizal. hihi..

14 comments:

dyana "his other half" said...

ohhh, sungguh cute all the piccas...and faaz makin hensem la...comel!!!...raya nanti kita jumpe eh...

MOMMAHOLICSURI said...

Handsome Handsome semua!!!! :)

Nadine said...

hihi, gambar tak clear la Cee Dee, Nadia tak pro nak ambil gamba kanak2 riang ria yg tak tau duk diam lama :D

hihi, thanks! ok, nnti kita jumpa. kali ini kita pastikan dua budak comel itu tidak tido ok? :)

Nadine said...

Thanks Nuurill :)
Cousins Faaz lg hensem dh besar nanti rasanya. diaorg sah2 nampak muka mix blood. hihi..

YOI said...

baiknye faaz,duk melompat setempat...tak memanjat...mesti dia suka tgok abg2 dia lari2 depan dia...mesti dia pon tak sabar nak berseronok sama..

Nadine said...

alhamdulillah, stakat ni dia well behave lagi. mungkin sbb dia takut jatuh kot. tp itupun kaki n tangan dh terangkat dh mula2 bila cousin2 dia lari dr sofa tu. hihi.. :)

HalfBlood Princess said...

yep, all handsome boys!:D
btul mmg sukar nk amek gmbr kids. kne sbr..hehe.but those piccas were still will captured what, good job nadia!:)

Mimy Hamid said...

amboi kemain kecik yang tengah tu mcam orang besor posing..cute tul

Nadine said...

:) thanks izu!!

Nadine said...

:D Sikecik tu tak mmg sabar nak besar Mimy, nk join abg2 sepupu dia..cuma mak sikecik tu je la harap2 dia tak cpt besar sbb tak puas lg layan dia as a baby.. :P

my.mastura said...

faaz org pertama yg posing...tgk gambar, dia saje yg ready..lelain mcm memain jer..mmg giler kamera aa faaz nih..hehehehe

Nadine said...

hihihi, dia camera friendly ;)

uja said...

salam nadia, yeay dh upload!!
memang kagum tgk faaz,kejap2 restless then nampak camera boleh senyum pulak!mmg well-trained la!hehe.. uja mmg kagum ngn faaz ni, one smiling baby! sbb hayy ngn zayd dulu susah betul nak senyum!

uja tgh alert pun skng nadia kot2 pregnant ;-).

Nadine said...

salam uja,
hihihi, mana tak well train uja, since day 1 Fadzil duk ambil gamba dia non-stop. Dh berCD2 dh koleksi gamba dia sejak lahir. Faaz pun mmg immune dh ngan camera. Tu yg automatik je nampak camera smile. hihi...

wah! ye ke..nadia doakan cpt2 uja preggy. best2. nnti next year raya..tambah lagi satu dlm family photo..seronoknya!! :)