Monday, January 11, 2010

D.I.Y

I was bloghopping from one blog to another (from my love to peek lists), when I stumbled upon this interesting video, Neira's Style Tip. Well Neira, I must say you are one creative lady! Very suitable to people who can't sew like me :P Next time, if I am too desperate for a sleeve to match my top but can't find the right color, I would love to try your method on my old t-shirt. Hihi... :)






Oh ya, this video reminds me of Mommaholicsuri. Just wondering dear, is this method similar as how you invent ur own inner? :)


p.s: Friends who came to our house last Saturday, we would appreciate if you are kind enough to share some of the photos taken..Cee D, nnti email gambar ye. Thanks! :)



9 comments:

Mrs. Ishamizu said...

wah..kagum..:)

MOMMAHOLICSURI said...

Wah... kagum jugak. The green inner that i made lebih kurang sama mcm this tutorial.Tinggal lagi i made it full to covel my head (macam scarft biasa yg ikat kat belakang). The grey/light silver one, That one is different. Yang tu most likely macam mini tudung that cover the head and neck inside.

Idea untuk buat sleeve tu sangat disukai jugak. Good job Nadine. for sharing this with us :)

Nadine said...

Izu,

kan? org tak pandai menjahit cam Nadia lagi la kagum kan...hihihi.

Nuurill,

Ic..creative, creative. Untungla En. Armi kan, dhla pandai bergaya wife dia, pandai save cost lagi! :)

I teruja tgk clip ni sbb tak perlu jahit you. You know la, I'm bad with sewing..huhu

Mimy Hamid said...

ala2 martha steward show la pulak yer...heeheh.sesuai sesuai

Nadine said...

hihihi,

itula..skang sume DIY :)

jannahrais said...

hohoho...xoxoxo untuk nadia la sbb share video ni! kene cube buat ni! dengan ammar asmaa yang 'rajen' nak tolong tiap kali jannah bukak bekas jarum benang....skang tidak lagi! ihihih tq nadia

Nadine said...

whoa..banyaknye xoxo. thanks Jannah! :)

pasni gunting, gunting n gunting aje la kan. hihi :D

:: NieSha :: said...

TQ nadia..hehe..lepas nih banyak la tshirt2 jadik mangsa..hihiii...

Nadine said...

hihihi...pasni leh wani reka2 something kan. Wani dh la tere jahit...tak sabarnya nk tunggu hasil kerjatangan wani!! :)