Wednesday, April 27, 2011

Wordless Wednessday...

....DJ Faaz in Daaaaa Houuuuuse.....







18 comments:

RuZaNNa said...

tak tahannya tgk perut faaz yg bolat tuh!

faisyura said...

wahwahwahhhhh kemain dj tecik ni... ada gaya betullah... hihihi... faaz pasang lagu ape tu?

Nadine said...

Anne,

Hahaha, baju tu dh sendat tp dia sgt suka nak pakai. tu yg nmpk bulat je perut dia. :D


***************

Zura,

Hihihi. Mmg tau dia, ajar tak sampai seminit terus buat mcm2 aksi. Lagu ape ntah Nadia pun tak tau, ni dia tgh kacau Daddy dia main DJ Hero 2 kat Xbox ni :)

fa10 said...

wah abang faaz... sudah pandai macam2,
i pun buat entry wordless wednesday, malas nak mengarang.. ahaks

jannahrais said...

cik jannah tetap setia ngan pipi faaz...rase macam..macam nak sedut pipi faaz macam hirup sup...so nanti pipi faaz yang bulat tu melekap kuat kene kiss ngan cik jannah :)..clever boy!

ishamizu said...

Wah, ada gaya laa! plus nmpk macho gtu Faaz! hehehe..

Mn dpt DJ punye set tu, dear? ke daddy dia yg punyer? :D

mommaholicSURI said...

Hihi. I agree dengan many here. Pipi Faaz!! Masya Allah. Dari baby he has a very wonderful cheeks. Sah sahla asyik kene ciom je kan? :)

Nadine said...

Fa10,

Hihihi..entry WW mmg menjimatkan masa kan? I suka! Especially kalau tgh busy week tu. Letak gamba siap2 bila free pastu auto publish je on Wednesday. takla blog lama terbiar :D

Nadine said...

Jannah,

Hahaha, boleh bayangkan ape yg Jannah tulis tu. Tq Jannah. Kitaorg sejak dia lahir sampai skang mmg geram dgn pipi dia tu. Tak pernahnya nak surut, maintain gebu je :)

Nadine said...

Izu,

Hihihi thanks. Dia tgk nephew Fadzil main, skejap je terus dia pulak buat aksi dia. Kids cpt je tangkap ape yg adults buat kan?! :)

Owh, itu part of Xbox punye game Izu, nama dia DJ Hero 2.

Nadine said...

Mea,

Hihi, of course you! Lagi dia cheeky, lagi bnyk kali la pipi tu jadi mangsa. Fadzil lagi la, kalau dia geram sgt mmg lemas budak kecik tu kena ciom2. Dgn Nadia Faaz tolerate well sbb Nadia slalu pakai ayat kesian kalau dia tolak - "Faaz didn't cayang mommy?". Nanti dia jawab, "Fa-ash cayang mommy!" sambil volunteer kan pipi dia tu. Bijak tak I? Hihi..

LyDiA said...

that tshirt fit his cheekiness tho. too cute la faaz. bila nak jupe kakak nini lagi ^^ hahahaha

Aleyn said...

Wahh...ada potensi nak jadik DJ ni..hehe

MOMMY NADIA said...

yoyoyo DJ faaz..
mmg talented u!!

cimu sket Faaz ;)geram!

Nadine said...

Nini,

Hihi..thanks! Helllooooo, sudah2la tu berangan. "Aunty Nini" OK :P


***************

Aleyn,

Hihi, hopefully jadi DJ dirumah saje hiburkan hati daddy & mommy dh le. Mommy lebih rela Faaz jadi Imam.. :)

Nadine said...

MommyNadia,

Hehehe, thanks dear. Will do when I come back from home, later! Take care dear, have a nice weekend at T'ganu!

kella said...

amboi amboi.. lama tak jenguk sini tengok tengok dah jadi dz lak dak faaz ni.. mak oi.. tengok tu.. tekun nya dia membedeknya...
hehehe... ini set siapa ni nad...
terubat rindu kat faaz... =)
kat nad pun sama rindunya... :D
moga nad dan keluarga semuanya dalam keadaan sihat sejahtera..

Nadine said...

Kella,

Hihihi..ini set dr Xbox punye game dear, Dj Hero namanya :)

ameen.same goes to u too, dear! smoga sihat dan berbahagia slalu :)