Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday


On Rainy Days...







11 comments:

mommaholicSURI said...

Alahai comeinya payung Faaz!! Mesti ke mana mana nak berpayung je sekarang kan? hihihi. Nadine, beli kat mana??

INDA said...

comelnya payung faaz, aunty pinjam boleh??? :)

Nadine said...

Mea,

Hihi, cute kan. Uish, mmg! Masa mula2 dpt tu, hari tak hujan pun sibuk nak bawak "umblella" pegi mana2. Lepas dh explain sume, br la ok. Tapi bila hari hujan, tak kira lebat ke tidak dia nak payung sendiri, dh tak main dah kita tolong payungkan ni. Ade skali tu bawak dia pegi kedai, sampai dlm 7e dia berpayung. Gelak je org dlm 7e tu :D


I tak beli dear, my mom bagi Faaz. Dia kata masa I was at his age pun dia belikan payung, and I love to wear 'em while going out...siap dgn handbag! Hehe. Kalau tak silap I dia beli kat pasar malam kat Gombak :)

Nadine said...

Inda,

Hihi cute kan?! Hohoho pinjam? Tak sure la boleh dapat ke tak. Skang ni dia masih lagi obsess dgn payung tu. Org usik sket je dia dh membebel :))

my.mastura said...

hahahahha....kiut nye payung tu...Faaz dh x tunggu mommy dah...dpt payung nye pasal...

ishamizu said...

Last pic tu dh mcm real picachu plak yg tgh bjln..ahaha..nway, mmg cute la umblella Faaz!(Iris pon ckp umblella :D):)

Aleyn said...

Cutenyer ....

Mimy Hamid said...

canggihnya payung...sure tak leh share ni kan faaz ehehhe

dyana "his other half" said...

baru sempat nak comment n blogwalking. huhu.

cantiknya payung faaz! aunty suka la. aunty nak pinjam. tak kira. nak juga. hehe. boleh faaz?

Anonymous said...

:)
(wordless comment)

kella said...

wah...comey nya payung dia! ni dia kasi pinjam tak ni nad? heheh

wah.. saya nampak perut ibu itu telah membesar.. =)