Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday











Love,


14 comments:

mommyNadia said...

Aunty adore lah sekup kepala twinnies with big beautiful tuh..tanya mommy beli mana ek??
Aunty Nadia nak pakai kat rumah..mesti Abg Adam n Ryan nganga tgk ;)

btw Nad,apsal I tak boleh view another 2 pic??

| SUE | said...

super cute!

ibuhana said...

so sweet!! :)

dyana "his other half" said...

sangat cute! yg mana faiqa n yg mana falisya?

Nadine said...

Nadia,

Hahahaha! Like, seriously u want to wear'em dear?! lawaks la you ni. I beli kat sini :)
https://www.facebook.com/BabyHeadband?sk=wall

Eh ye ke..hmm, i tak sure pulak. so far ok je i view from phone n laptop..

Nadine said...

Sue & Ibuhana,

Hihi, Thanks!! :)


****************

Cee D,

TQ dear :) Faiqa is the one wearing the strawberry jumpsuit while Falisya is the cheekier, yg duk kacau kakak dia! :D

Mimy Hamid said...

alololo anak dara dah pandai bergaya ...kemain senyum depan kamera...headband bunga besor...comel la..geram jek..gegirl mummy bg melaram je la kan

my.mastura said...

yg sorg tu asik buat muka..yg sorg tu asik ketawa..alahaaaiiii..geram nyeeeee

Nadine said...

Mimy,

Hihi, baru nak start bergaya sbb diaorg baru tembam. b4 this kuruih sangat, nak cari size pun susah :P

Heeee... terlebih besar kan? mommy dah tak sabar nak pakaikan headband tu, tak dan nak tunggu besar dah..haha!

yes dear, tu yg syiok ada baby girls ;)

Nadine said...

Mas,

Hehehe...yg asik buat face expression tu, Faiqa si kakak. She is more feminine, cool. Yg melapang gelaknya tu si adik, Falisya. Dia ni aktif, demanding. :)

Aleyn said...

Wah...kecik2 lagi dah ader character yerk....bestnyer ader twin...rupa sama tapi perwatakan berbeza...

ishamizu said...

Nadine

They are so cute! Nadia beli romper kt mana coz cute banget pattern dia hehe. Izu br nk tny yg mana satu falisya n faiqa tp cDee dh tny so izu dh tau dh haha so, falisya tu so cheeky ehh..dh pandai sakat kakak dia geram tgk , tgelak2 izu tgk gmbr2 derg. Also derg dh smgt kan..pp dh bam2! Alhmdulillah..:) take care mommy..

Nadine said...

Aleyn,

Hihi, tu la dia. Dari kecik dah berbeza character. Rupa pun dh semakin lain dah so senang nak kenal diaorg :)

Nadine said...

Izu,

Thanks dear. Beli mana? Tak beli pun!:)Tu semua org bagi Izu...dah masuk 3 months ni barula Nadia sibuk shopping utk diaorg. Skejap je fulus kering :P
BTW, baju strawberry tu Mothercare's and romper bunga2 tu Carter's :)

Memang geram Izu.Falisya, mmg suka kacau Faiqa tau. She is so cheeky, sebijikla cam Abg Faaz dia. A'ah Izu, alhamdulillah, skang sgt sedap peluk cium diaorg. Tp still xleh lawan anak bujang izu yg mcm dipam2 ittew ;)