Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday



Little Fashionistas @ 4 Months :)



<3,

13 comments:

Mimy Hamid said...

dah bergaya gaya dah twins ni hasil makeover mummy nya..hihihi...baby girl kena melaram je la kan...cute n comel

mommaholicSURI said...

Ihik.. Bunga2 atas kepala memang trend baby-baby zaman sekarang kan? Comel!!!!! :)

ishamizu said...

Hihi comelest! Sedondon n sama je gaya derg, aunty so loikee lah! ;D mata bulat yg kanan tu( falisya ke faiqa?hee) pandai tgk camera yg si comel lg sorg tu leka tgk apa la agk nya tuh. :)

dyana "his other half" said...

comeyyyyy. aunty like banyak2.

Diyana Didie said...

dah start melawa dah anak dara nie...hehehe that big flower on their head is soooooo adorable!

Lin said...

bullaatttt

Nadine said...

Mimy,

Hehehe, sapa punye keja lagi kalau bukan mommy diaorg kan. Heeee :D Penat tau I tunggu, masa d 1st 3months diaorg kuruih n kecik. Pakai baju pun tak muat *sob*..

Haaa, tu yg best ada baby girls ni. Accessories melambak. Tinggal nak mix n match je. Tp mcm I ni kena creatip sket la, budget limited. Dua org tuuuu...hihi :)

Nadine said...

Mea,

Yes! cute kan? rambang je mata bila nak order. hihi. Tp motip utama I letak bunga sebesar ittew atas kepala my twins sbb everytime we jumpa public, altho dah terang lagi bersuluh my twins pakai DRESS n wear PINK color, ppl still ask, "baby girl ke boy?"...huwaaaa, sabar je la tau! :P

Nadine said...

Izu,

Hihi, patutnya 2-2 sedondon.Tapi kalau izu tgk betul2 pic tu, dress diaorg tak sama. Sorang dah kena tukar sbb basah kena wee wee..hihi.

Yg mata bulat duk tgk cammie tu cik Faiqa Nayra n yg mata duk melilau tgk lain tu cik Falisya Nayla :)

Nadine said...

Dyana,

Hihi, twinnies say thank you, aunty D...mmmuahs!!

********************

Didie,

Badan diaorg dah bam2 ni seronok dress them up sbb pakai baju dah penuh je, x mcm dulu bnyk sgt space. hihi. thanks didie, harusla bunga besar..nak cover kepala botaks! :P

Nadine said...

Lin,

Yessszaaa! Boolat! :)

Kella said...

alololo.. tomey tomeynya dia.. dah besar pun! dah makin bergaya ni.. maklumlah.. tengok la mommynya pula kan.... ada white flower lagi tu... hehe.. so cute la nad... =)

Nadine said...

Hihihi, time ni la boleh doll them up Kella. Esok dah besar remaja dah ade taste sendiri..tu la yg seronoknya ada baby girls dear. :)