Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday

The Touch of Hands...

<3,

9 comments:

ishamizu said...

..and the hands of healing. ;) love it!

dyana "his other half" said...

Nicely captured! This pic touches my heart the most :).

mommaholicSURI said...

awwwwwwwwwwwww!!!! I'm touched!!

my.mastura said...

aaawwwww....manyak touching!

eh..tu tgn ko ke, tgn Faaz? kecik sgt, x kan tgn ko kot! :P

Nadine said...

Izu,

Agreed! Me love it too! ;)

****************

Diyana,

Awwwwwh :) This is the usual scenario bila both twins are sleepy, nak tido. Since I can't hug them both, they need to hold my hands to sleep. Jadinya nak berlaku adil mcm ni la...share2 :)

Nadine said...

Mea,

Awwwwh :)

*****************

Mas,

:) Kan? Everytime twins nak tido serentak mcm ni la Mas. Dua2 nak tangan aku nak lelap sbb x dpt nak peluk. Sian kan? Kalau waktu tido tak sama barula aku dpt peluk sorang2 n tidokan.

Haip!! Tangan aku la wei. Tangan Faaz gemuk2 jari dia. Cuba ko tgk entry Faaz buat art tu n bandingkan. :P

Mimy Hamid said...

tangan twinss !!!!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ank u twins ye.. wahhhhhhh untung..mmg hetic sikit jaga anak kembar tapi bila tgok dia mmebesar dgn sihat & comel..bahagianya..kan??

Nadine said...

Mimy,

Yeeeeeezzzza! :)

***********

Mama Amana & Arief,

Yes dear, babies I kembar. Alhamdulillah, rezeki lebih pulak kali ni. :) Betul tu, sgt hectic n mencabar at this stage. Tp slowly as they grow terasa kemanisannya. You pun anak kembar eh, mcm dah berpengalaman luas jaga twins je :)