Wednesday, February 29, 2012

Wordless Wednesday

Sisterly Love :)









8 comments:

Kella said...

Ya Tuhan.... dah besar dah anak anak u ni nad... sorry la lame dah tak singgah sini.. blog terumbang ambing sekarang ni...
tapi satu yang pasti.. suka sangat tengok si kembar berdua nih! mereka sangat2 la lovely... oh my.... sangat comell!!

jap.. nak pi cari faaz jap! lama tak tengok dia!!! =D

dyana "his other half" said...

ala, comel sangat! untung faiqa n falisya have each other :). tak semua org dapat privilege mcm tu.

Ninie Hanis said...

kak nadine, saya paling 'terusik' dengan 2nd last pic tu..mesti Faiqa(betul ke sy teka) sayang sgt sampai peluk Falisya. Twins kan..May Allah bless you and kids :)

p/s br nak reveal..sebenarnya kan,wajah Faiqa serupa mcm my niece kecik2. Nama dia Durrah :)

mommaholicSURI said...

aaaaaaaaaaaa...... priceless! :)

ummi_ziz said...

Aaa so sweet! Betul kata CDee, untung jd twin ni coz they have n care each other ;)

mommyNadia said...

sgt commellll!!!
:)

Mimy Hamid said...

twins adorable..lovely sangat...comel laaaaaaaaaaa

Nadine said...

Awwwh, thanks dear. Baby you encem! :)