Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday


Officewear # 1















6 comments:

mommyNadia said...

Qantek!Lov the way dressed up babe!
I tak boleh melaram sgt u, mcm arini tersilap pakai skirt, masuk production floor ada breakdown dah main selak sini sana. Takut masuk machine hahaaha!!

Mommy is so slim skrang, so jeles ;)

mommaholicSURI said...

Mommy is so pandai bergaya! :)

my.mastura said...

kurus leh aa pakai belt..aku?? nnt ada gak yg congrate aku kt aku ngandung lg..hahahahah

Nadine said...

Nadia,

Awww, thanks babe. Glad u appreciate it. :) Ic..yela, u keja under production kn. I understand. Dulu masa I buat field work masa keja kat Maxis pun my office attire mainly jeans with shirt/jeans with t-shirt. memang sempoi habis. yela kan, nak panjat communication tower, skirt ke dress ke mmg big NO la..hehehe.

Nadine said...

Mea,

Hihi, rasanya "pandai" tu kurang sesuai you..."suka" is more like it. Anyway thanks babe :)

Sajela make my working day more interesting. Seronok jugak mix n match sometimes, especially bila low motivation nak pegi keja :P

Nadine said...

MAs,

Hahahaha, ko kan tak pernah fail buat aku tergelak dgn comments ko tau. Lap u my friend :)

ps: welcome back to blogging world. sila slalu update. rindu kot nak baca blog ko :)