Monday, July 9, 2012

A Lil Chat With Faaz Naqi

A day before the twins' 1st birthday I had a lil chat with my 3 year old son, Faaz Naqi on what present to give his little sisters for their coming birthday..



:)

Love,


11 comments:

dyana "his other half" said...

faaazzzz, u are so clever and talkative :). i can't wait to have complete conversation with hadif too. hehe.

rasa sweet sangat masa dia misunderstood no 1 and 3 yrs old tu. hehe.

Nadine said...

Cee D,

Ameeen! :) You'll see nanti, once Hadif dah very talkative mcm ni, a LOT of "WHY"s questions akan bertubi2 dtg. Sometimes, mencabar minda nak menjawabnya..hihi :)

Hehehe,dia mmg slalu confused bab tu. Dia asik ingat dia jatuh No. 3 :P

ishamizu said...

Hihi so clever!!! Like it so much!! Pandai jawab, pandai speaking, tak pelat pon!! Hihi dh mcm org bsr je ckp tu..iris still ckp tak clear lg..speaking english pon bunyi Germans hihi

Nway, funny when he's still thought he's 1 yr old. Dulu zahin pon confuse gitu gak. Hihi..but i always amazed with Faaz's confidence la..superb! :)

Aini Mz said...

Comel la abg faaz ni..hehehe..pandai sembang mcm dh besar...

adex-aieda said...

salam perkenalan...
sweet je sembang.... lagi happy bila time twins awak plak yg talkative macam ni.,... twins saya pon gegirl... 4 tahun sudah...penat nak layan cakap..but sweet moments... :)

Maria Alyssa Martinez said...

Hi,

I just want to inform you that my blog is currently hosting a giveaway where the winner will get 6 months web hosting package and 1 year domain registrations from Hexsolutions.NET more details on how to enter to win here http://www.styleiseternal.net/2012/07/styleiseternalnet-x-hexsolutionsnet.html

Hope you could join :)

PS: This giveaway is open worldwide.

Aleyn said...

Comel jer dgr

Nadine said...

Izu,

Ameen! hihi, thanks dear...Faaz kat start from day 1 English, sbb tu dia fluent. Cuba Izu dgr dia speaking Bahasa Melayu..kelakar ok! mcm mat salleh celup ckp BM, LOL!! :))


Hihi, tula takut sgt takhta dia no.1 tu diambil adik2 dia :P hihi, thanks dear :)

Nadine said...

Aini,

Tq dear,hihi Faaz mmg pandai sembang sbb dia sgt talkative kat rumah. bila dgn strangers je dia jd patung sbb malu :P

Nadine said...

adex-aieda,

salam perkenalan 2u2! :)

alaaaa, ye ke. mesti riuh kan rumah tu dgn twins u punye kepetahan. bestnya dah besar diaorg, mesti seronok mommy dia duk dress them up. kisses to ur twins k, mmmuahs!! :)

Nadine said...

Aleyn,

hihi thanks dear :)