Thursday, July 5, 2012

Nadine Maxi Dress

Just as I was about to promised myself that I will stop to shop for dresses (temporarily, of course :P), this advert popped out....





"Nadine" dress??! POLKA DOTS??!


It's soooo ME!




Oh God, help me to overcome this temptation....


pretty please...


T_T

13 comments:

sayahappyslalu said...

haha. Beli beli.. :P I pun dah stop *for a while*

ishamizu said...

Mmg cantik! Hihi. Ni from thepoplook collection ke dear? :)

Nadine said...

sayahappyslalu,

Noooooo! Hahaha. Janganlah hasut I you, nak stop jugak ni :D

Nadine said...

Izu,

Kan? Dahla nama dress tu Nadine kn. Saje jer bg tempted kita nie :P Yes dear, poplook. Nasib Izu jauh dari M'sia. Kalau tak mau rabak pocket. Seminggu 2x update yg cun2 kot :P

Diyana Didie said...

me mmg terus terfikir you bila tgk this ad hehehe it soooo you. kena grab satu ni kak.

mommaholicSURI said...

Beli! Beli! beli!! :)

Ninie Hanis said...

hah! buy one (or more) as baju raya!

;)

mommynadia said...

Hahaha,buy this and stop,boleh tak?Its so u dear :')

Nadine said...

Didie,

Hehehe, thanks! Haduihla, last week I just bought two dresses, I dont think it's wise to shop for dresses again T_T

Nadine said...

Mea,

Yoooooooou!! Jgnla hasut I! :P

Nadine said...

Ninie,

Haaaa, ni lagi best, siap suh beli more! hahahaha!

cannot lah Ninie, bought too many dresses oredi. Nanti hubby balik outstation bukak closet I mesti pengsan :P Nmpknya kul 11 I kena jauhkan diri from PC. :D

dyana "his other half" said...

beli la before sold out. nanti tido tak nyenyak susah tau. hehe :P.

Nadine said...

Heeeee, saje je Cee D ni tau! :P

Tak beli la Cee D, ada 2 dresses fr poplook tak pakai2 lagi. bazir plak nnti. lgpun, dress kali ni material jersey, usually i go for chiffon :)