Monday, July 2, 2012

Sunday Morning Laugh

Usually, whenever I want to bathe Faaz, he will took his towel himself and hook it at the bathroom door's knob and started to take off  his pants. He will then either wait for me to come or start to brush his teeth first.


Things were different yesterday's morning...


I was just about to get Faiqa ready when Faaz came to me, calling, "mommy, mommy..." while giggling.


Wondering what has happened, I looked at him. Guess what I saw???





Somebody was trying to be independent but it was not quite working. Haha! :D

Love,


9 comments:

dyana "his other half" said...

haha, comel ja faaz in the picture. muka cheeky betul. faaz nanti jangan jadi mcm hadif sudah. sambil tengok TV pun nak buat camtu. habis longgar semua baju kat neck.

Diyana Didie said...

hehehe salah teknik bukak baju..kelakar jek. faaz pon tergelak besar..

mommynadia said...

good boy lah Faaz!
Suka tgk diorang start to be independent kan?Specially kalau duduk nursery, dah start kena buat sendiri semuanya...cuteness!

Nadine said...

Cee D,

Hehehe,dia pun gelihati tgk tangan terkeluar sblah :))

Hahaha, ye ke. Faaz ni la br skali jadi. Sblum ni dia tak tau pun bleh jadi cmtu..

Nadine said...

Didie,

Hehehe, tula. Dia pun x sangka kot. Mmg haritu first time lah dia try nak bukak baju sendiri..konon2 nak impress mommy la. :))

Nadine said...

Nadia,

Tula, kalau duk nursery/dah pegi school mesti laaaagi pandai mcm2 kn. Faaz duk rumah je..hihi

Ninie Hanis said...

faaz mmg cute.yelah dh jd big brotha ni kan..mestilah nk independent sikit.tersalah teknik pulak aiseh..hihi.tgk muka dia pn kita nk tergelak.

Kella said...

hahahhaa... socute la faaz!!

Nadine said...

Ninie,

Hehehe, tula. First attempt salah teknik plak. :))

*************

Kella,

Hihihi, tq dear! :)