Tuesday, January 8, 2013

My 18 Months Old Twinnies

Alhamdulillah, my twinnies turned 18 months old yesterday. :)



Faiqa Nayra


Falisya Nayla

Easy to differentiate them now, yes? no? :D


Here's a short clip of both of them, what they do best while waiting for for daddy to come back home from work...

and of course, when they refused to sleep early! :P

Enjoy! :)



8 comments:

mommyNadia said...

Seriously NO,I tak boleh bezakan babe. They really look alike!!

I suka sgt tgk dressing twinnies..reflection of her fashionable mommy =)

happy 18mos twnnies!!

dyana "his other half" said...

1. twinnies sangat comel with headband. cd selalu kagum how u can teach them to wear headband always. selalu budak mesti nak cabut kan.

2. tiba2 i can't differentiate them :(. don't know why, blame the hormones. hehe.

3. video sangat geram tgk. hahaha. mcm tgk cermin pula ada 2 babies. yang nyanyi tu sape?

anyway, happy 18mnths old twinnies.

Nadine said...

Cee D,

1) hihi, sebab dah biasakan dari newborn kot Cee D. Tapikan, sebenarnya Falisya yg suka melawa. Letakla ape, necklace ke, bracelet ke, headband ke, ikat ke rambut dia, mmg dia suka. Faiqa opposite, dia tak suka semua tu. Cuma bila dia tgk Nadia puji2 Falisya cantik wearing those baru dia nak jugak.Kes jeles :P

2)hehehe ye ke. i thot dah senang dah sbb dh makin obvious :)

3)hihi, mcm tula diaorg kat rumah. havoc! tu time diaorg baik la jugak. kalau time hyper, nak pengsan dibuatnye. Falisya yg joget2, dia suka menari. Yg menyanyi tu Faiqa, itu mmg favourite dia ;)

Airin Diana Anuar said...

hello dear
dah besar dah ek?
last time jumpa kat kizsport, baby je lagi kan...
how time flies!
anyway, have a great 18 months old to Faiqa Nayra & Falisya Nayla! :)

Note: Nad, u're gonna miss how small they were.. nanti dah toddler, terasa nak ade baby je lagi..hehehe

Nadine said...

MommyNadia,

Hihi ye ke. I thot dah besar makin lain. Tp kan you, sometimes ada jugak i tersalah, masa dlm gelap time nak tidokn diaorg. Punye la panggil "Faiqa, Faiqa" skali bawak kluar bilik tgk2 "la Falisya ke..."LOL!:))

Awwwh, thanks babe. Biasa2 je, budget i limited sbb skali shopping double T_T

Twinnies says thanks to aunty Nad! :)

Nadine said...

Airin,

Dah besar dah, tapi i still treat them as my babies instead of toddler. anak last (buat masa ini) lah katakan. ehehehe...

Thanks dear!! :)

oh betul sgt! now pun tgk newborn dah ada mixed feelings. hiks!

Diyana Didie said...

a'ah laa. dah nmpk besar dah. tp me still belom berjaya nak teka mana satu faiqa mana satu falisya hihi

Nadine said...

Didie,

Hehehe, kena jumpa kot baru leh bezakan ;)