Wednesday, April 24, 2013

Worldless Wednesday


Jump Up High!!







Love,


4 comments:

Anonymous said...

salam....nadia,
gambar semunya cantik2...u guna kamera jenis apa?
selalu baca blog u...thanx...

my.mastura said...

tinggi nye ko lompat! mementang ringan..kalau aku, mmg x lepas tanah la..hahahahah

Nadine said...

hahaha!!

sementara kudrat masih ada, sementara tak kendong/dukung anak ni haruslah aku buang tebiat sket. Bkn senang dpt chance jadi single skejap. Heeee :D

Nadine said...

Hi Anonymous,

Thanks sudi baca blog I.

Gambar cantik? thanks :)

Kalau yg this post, I pakai iphone4s je, tapi sebab kat Sibu Island ni masyaAllah cantik sgt scenary dia esp bila matahari bersinar terang gamba automatic jadi cun, tak payah nak touch up!!

tapi kalau dlm blog ni, sometimes I ambil gambar guna camera sony cybershot R series. Which particular model I lupa :">